Защо от нас

Гаранция за качество на услугата

Надеждност, качеството на продукта и бърза доставката са характерни за интернет магазина xpodaraci.bg. Регистрираните клиенти се радват на талони за намаления.

За да поддържаме висок стандарт на нашите услуги, ние обръщаме максимално внимание на грижата за клиента. Нашият отдел за обслужване на клиенти е винаги готов да отговори на Вашите изисквания и желания, и на всеки Ваш въпрос. Независимо дали имате нужда от съвет относно избора на подходящ подарък или въпрос за начина на доставка, ние сме тук за Вас.

Xpodaraci.bg е единственият онлайн магазин на пазара, предлагащ удължен срок за връщане на закупените стоки. Според европейския закон клиента има 14 дени право да се откаже от покупката. За да докажем нашето високо ниво на обслужване, с удоволствие Ви предлагаме четири пъти по дълъг срок. Артикулите на Xpodaraci.bg сега можете да върнете до 60 дни от получаване на поръчката Условието е продуктите да са не разопаковани, неизползвани и неповредени, които трябва да бъдат доставени на време на централния склад.

Гаранция за качествено опаковане

За да гарантираме максимално удовлетворение както с качеството, така и с услугата, за нас Xpodaraci.bg е от решаващо значение перфектното състояние на пратките. Използваме най-съвременна технология за опаковане на стоките в пратката срещу повреда по време на транспортиране. Ако в дадена ситуация се случи продуктът да е повреден, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да намерим заедно възможно най-бързото решение.

За да функционира правилно нашият уеб използва „бисквитки“ (cookies) , продължавайки с разглеждането се съгласявате с използването им. Повече информация за настройки тук.