Всичко за пазаруването

Как да пазаруваме?

Вход и Регистрация

Регистрацията Ви носи много позитиви и е част от лесното пазаруване през интернет. След като кликнете на Регистрирай се и изберете Нова регистрация, ще се отвори малък формуляр, където е необходимо да въведете своите данни за контакт. След като завършите своята регистрация на вашия имейл ще бъде изпратено потвърждение на регистрацията, включително и паролата. След това влезте в акаунта си, достатъчно е да натиснете Регистрирай се и да попълнете вашия имейл и парола.

След като сте вече регистрирани, влезте в Мой акаунт. Тук можете да смените паролата си, адреса или данните за контакт. Също така имате бърз преглед на Вашите поръчки.

Ако сте забравили паролата си, лесно можете да си изпратите нова на своя имейл. Кликнете на Забравена парола и въведете своя имейл. За няколко секунди ще получите нова парола за вход на вашия имейл.

Наличност на продуктите

До всеки наш продукт е въведено времето необходимо за доставка. Ако искате да разберете, кога поръчката ще бъде при вас, кога ще бъде доставена пратката, информация ще намерите на линка „Когато поръчам продукта сега, кога ще го получа?

На склад: артикулите са на нашия склад

На път: очакваме продукта от доставчика. Датата на доставка е изобразена в таблицата за наличност, както и очакваната дата на доставка или достигането на пратката до вас.

Разпродадено: Ако продуктът е означен като разпродаден, означава че не можете да го прибавите в количката , а също и да го поръчате . Този статус означава, че артикулите ги нямаме на склад и липсват също при нашите дистрибутори. Ако искате да имате контрол върху достъпността на някой от нашите артикули, кликнете на „Търси достъпност“. Можете да въведете своя имейл и да Ви информираме , когато продуктът бъде наличен. Тази служба е безплатна и не обвързваща.

Поръчване

Кошница: Избраните продукти сложете в кошницата. Можете да редактирате количеството на артикулите директно в кошницата, като промените числото и след това потвърдите със синия бутон. Когато вече имате всичко в кошницата, не забравяйте да си изберете подарък, като кликнете на „Изберете си подарък за хх лв.“ от списъка с подаръци към вашата поръчка. Изберете си този, който Ви харесва и го сложете в кошницата. Същото можете да направите и с артикулите в колонката „Цени на едро“– като си изберете артикул, но само 1 брой.

Начин на поръчване: Когато кошницата ви е пълна, можете да продължите с поръчването. Ако още не сте се регистрирали, трябва да кликнете на „Поръчай“. Ако сте регистриран клиент въведете имейла и паролата си, ако сте нов клиент -попълнете формуляра. Следващата стъпка е избор на плащане и доставка. Подробна информация ще намерите в категория „Плащане и доставка“.Ако искате нещо да напишете във връзка с вашата поръчка, използвайте мястото под таблицата за избор на начин за плащане.

Талон за намаление: Въведете кода на талона за намаления „Имам талон за намаление и искам да го използвам“ под Плащане и доставка. Намалението ще бъде приложено във следващия прозорец. При всяка поръчка можете да използвате един талон за намаление – намаленията не могат да се комбинират. При проблеми с използването на талона , моля свържете се с нашия клиентски център.

Потвърждение на поръчката:В последната стъпка се показва общ преглед на цялата поръчка, списъкът на поръчаните стоки, включително и адреса и начина на плащане и доствка. Ако искате да промените адреса за доставка, лесно ще можете да попълните формуляра с адреса за доставка. Поръчката е оформена след като потвърдите всичко това. След това ще Ви се изобрази номера на вашата поръчка и възможност за изход. Междувременно на вашият имайл ще бъде изпратено потвърждение за направената от Вас поръчка и нейния номер.

Проследяване на поръчката

Стауса на вашата поръчка можете да проследите на „Моят акаунт“ в графа Преглед. За различни промени настъпили с поръчката ви, ще бъдете осведомени посредством имейл. След като поръчката Ви бъде готова, ще я опаковаме внимателно и ще я предадем на куриерската служба, която ще ви я достави. Как се осъществява доставката можете да се информирате в секцията Плащане и доставка.

Акция: В рамките на някои акции е възможно да получите подарък към покупката Ви.

За да функционира правилно нашият уеб използва „бисквитки“ (cookies) , продължавайки с разглеждането се съгласявате с използването им. Повече информация за настройки тук.